німецьке радіо

німецьке радіо

Немецкое радио онлайн. Хотите учить немецкий, но не знаете с чего начать. Пытались учиться самостоятельно, но не получается. Запишитесь на наш онлайн - марафон немецкого языка. Это 3 дня с преподавателем в прямом эфире.

Разговорная практика, аудирование, отработка грамматики, домашние задания и тренажеры. Стоимость всего 500 рублей. Проведите время с пользой, запишитесь прямо сейчас. Br klassik оперы, балеты, кантаты и сонаты, самые известные и самые редкие произведения — здесь есть всё, что понравится истинным ценителям классической музыки. Star fm универсальный рок - канал. Плеер позволяет выбирать “тяжесть” рока. От from hell до blues. Канал подойдет всем любителям немецкой (и не только) тяжелой музыки. Deutschlandfunk программы о жизни германии и европы, ток - шоу, интересные беседы, новостные сводки - в общем всё то, что полезно послушать для продвинутого уровня. Плеер позволяет переключаться между новостной, культурной и научной волнами. Heimatmelodie подборка народных хитов со всех уголков германии. От альпийских предгорий, до северных побережий. Идеальное место для того, чтобы познакомиться с многообразием немецкой национальной музыки. Swr info глобальные и локальные новости, беседы с интересными людьми, сводки и научные программы, интервью и обсуждения. Большое преимущество - опубликованная программа передач, можно слушать то, что интересно. Wdr 2 помимо популярной актуальной музыки канал предлагаем массу информационных программ. От ток - шоу до политики. Плеер позволяет послушать некоторые из них в записи. Ffh rock рок - канал от универсальной станции ffh. От легенд, до самого нового. Если слушать тяжелую музыку вдруг надоело, плеер позволяет в любой момент переключиться на соседний канал. Deutschlandradio kultur несмотря на название, этот канал вещает не только о возвышенных темах. Тут есть практически все.

Музыка, рассказы, классика. Плеер также позволяет переключаться между станциями. Apollo radio интересный канал, особенно для любителей джаза, соула и блюз, хотя apollo - куда более разносторонняя станция. На сайте канала можно найти всю сопутствующую информацию, плейлисты и новости. Radio teddy детское музыкальное радио. Детские песенки чередуются с мировыми хитами, которые подходят по формату.

Есть также детские передачи. Внутри плеера несколько каналов на все случаи жизни. R kinder детский канал от antenne. Много детских хитов, в том числе песен в детском исполнении, а также развивающих программ. Schlagerradio классическая ретро - волна. Шлягеры 50х - 90х годов, золотые хиты, немецкое диско и традиционные напевы. Одним словом, всё для любителей качественного ретро. Німецькі та українські діти мають разом створити низку радіопередач про демократію і права людини – з такою ініціативою виступила редакція берлінського дитячого радіо „radijojo”. Спільний проект, за задумом організаторів, реалізовуватимуть учні шкіл берліна і києва. „radijojo – це не радіо для дітей, а дитяче радіо”, - розповідає редактор домінік зоммер. Різниця в тому, що передачі роблять самі юні репортери, а дорослі лише допомагають. За два роки існування радіо в берліні у передачах взяли участь понад тисячу дітей від восьми до тринадцяти років. Вони не тільки співають чи розповідають цікаві історії зі свого життя. інтерв’ю у політиків або письменників – теж частина програми. За задумом дорослих дитяче радіо повинно мати й педагогічну цінність. Тому в ефірі radijojo багато освітніх програм, приміром, про здоровий спосіб життя або шанобливе ставлення до довкілля. Бувають і досить „дорослі” теми. Наприклад, численні передачі radijojo присвячені правам людини. Програми на цю тему готуються у тісній співпраці з освітніми центрами для дітей і молоді. Так, спільною ідеєю журналістів і соціальних працівників є цикл передач про „тілітімера”. Розповідає домінік зоммер. „тілітімер – це хлопець, який живе у великому місті. Йому складно інтегруватися у суспільне життя, його спосіб існування можна назвати „напівлегальним“, оточення - не з найкращих. Випадково, через знайомих він потрапляє до молодіжного правового центру.

Люди, яких він там зустрічає допомагають йому стати на кращий шлях“. Передачі radijojo можна почути не тільки на радіохвилях, а й на уроках в багатьох школах німеччини. Зацікавилися дитячим радіо з берліна і за кордоном – у китайському перекладі передачі radijojo слухають діти у провінції юннань. Віднедавна берлінське радіо працює над проектом в україні. Домінік зоммер розповідає, що ідея зробити спільний цикл програм виникла після „помаранчевих подій” у києві. „radijojo – це дитяче радіо, однією з основних тематичних засад якого є порозуміння між народами, знайомство з культурою та історією різних народів. Українці продемонстрували один з найбільш вражаючих прикладів демократизації у східній європі і ми хочемо розповісти про це“. На ініціативу radijojo вже відгукнулася низка освітніх і благодійних організацій, що працюють в україні, медіа - партнером готова виступити міжнародна служба українського радіо. Якщо всі організаційні і фінансові питання вдасться залагодити вчасно, редактори німецького радіо вже взимку готові розпочати роботу над програмою. Головна мета - залучити до діалогу і спільної справи дітей з двох країн, наголошує домінік зоммер. „у берліні є школа, яка має дружні стосунки з однією зі шкіл києва. Наші передачі висвітлюватимуть зустрічі німецьких і українських дітей. Ми хочемо дізнатися від київських школярів, яким є їхній досвід останніх років. Насамперед цікаво дізнатися про їхнє усвідомлення демократичних змін в україні, які сподівання вони пов’язують з цими перетвореннями. Важливо, аби діти мали змогу робити передачі разом, дискутувати, брати один в одного інтерв’ю. Звісно, дорослі будуть в цьому допомагати, але ми хочемо, аби діти робили принаймні третину репортажів“. За словами зоммера, редактори radijojo в рамках програми планують дати українським школярам базові знання про роботу радіо, а також деякі практичні вміння. Зоммер вважає, що як україна, так і німеччина потребує більшої кількості освітніх програм для дітей. Адже з огляду на те, що засоби масової інформації посідають все більш важливу роль у сучасному суспільстві, необхідно використовувати їхній потенціал для розвитку юного покоління, каже редактор radijojo. „ми плануємо випустити в ефір серію з тридцяти півгодинних радіопередач. В них йтиметься про захист прав людини і громадянина. Звісно, ми готуватимемо матеріал на рівні сприйняття юнацької аудиторії. Гадаю, важливо зобразити захист прав людини на життєвих прикладах. Скажімо, розповісти про історію однієї німецької і однієї української сім’ї“ домінік зоммер переконаний, що поглиблення знань дітей про історію і культуру обох народів заохотить їх і надалі підтримувати контакт, разом реалізовувати ідеї. На думку редактора берлінського радіо, спілкування дітей з україни і німеччини і робота над радіопрограмою допоможуть їм краще зрозуміти спільні цінності. Німецьке радіо xarzizman. Слушайте радио онлайн на сайте online radio box или в вашем смартфоне быстро. Все радиостанции германии в одном месте.

Установите быстрое приложение online radio box для вашего смартфона и слушайте любимые радиостанции онлайн, где бы вы ни находились. Теперь ваше любимое радио у вас в кармане, благодаря нашему удобному приложению. Очень популярное в германии радио. Расширенный поиск случайное радио угадай радио. По жанрам по странам по языкам подборки. Список онлайн радио - слушать быстро тысячи радиостанций. Слушать радио онлайн, выбирая самое популярное из рейтинга или по параметрам. Формат (жанр), город, язык. На нашем сайте вы сможете послушать радио германии онлайн абсолютно быстро без регистрации в хорошем качестве.

Все радиостанции на одном сайте.

Германия – государство в западной европе с численностью населения в более 80 миллионов человек. Это самая многочисленная страна европы (после россии), которая разделяется на 16 административно - территориальных округов. Радио русский берлин, единственная полноформатная русскоязычная радиостанция в германии, вещает на частоте 97, 2 fm в столице германии и ее окрестностях. Интернет - вещание позволяет пользователям со всего мира слушать радиостанцию круглосуточно. Exemple radio - компания посвящена отличной музыке для любителей музыки по всему миру.

Наша работа, выбрать лучшую музыку из разных стилей и стран. Бесплатные онлайн радио из германии. Без регистрации, слушать на любом устройстве.

Сайт онлайн радио (boxradio. ) – это каталог радиостанций со всего мира. Данный сайт не претендовал и не претендует на авторские права аудио материалов, торговых марок, логотипов и знаков, которые используются на сайте.

) не ведет трансляцию и ретрансляцию радиостанций. Понять то, как и о чем говорят немцы, вам поможет постоянное прослушивание немецкого радио. Включите его и наслаждайтесь музыкой и немецкой речью. Радио по жанрам радио по гороскопу радио по настроению пользовательское выбор редакции. Исполнители альбомы треки клипы. Слушать новинки радио немецкая музыка быстро. Радио и тв онлайн обратная связь. Все права на аудио материалы принадлежат их законным владельцам. Меломанам предлагается, в зависимости от предпочтений, стать слушателем одной из следующих серьезных радиостанций. Обзор лучших радиостанций в германия. Если вы выбрали иностранные радио, рядом будет предложен список радио, вещающих на русском языке.

Наконец, выбор по категориям позволяет открыть для себя новые радиостанции по всему миру.

Ті події були жахливими. Тим не менше, те, що на початку 1930 - х років відбувалося в україні, залишалося майже невідомим. Мільйони людей тоді помирали, бо у них не було, що їсти. Вони у злиднях помирали з голоду.

Чи можна було цього голоду уникнути. Чи може він був цинічним людиноненависницьким розрахунком. Так українці називають ці обурливі події. Сьогодні у берліні про це згадували публічно. історична згадка з актуальним політичним підтекстом. і про це я хотів би поспілкуватися з журналістом та експертом томасом франке, який до мене завітав у студію. Він відбувався у 1932 - 33 роках, і це був пік епохи сталінізму.

існує мало документації. Немає індивідуальних поховань. Свідоцтва про смерть тоді свідомо фальсифікували. і в решті - решт саме поширення інформації про це у радянському союзі, але й також, наприклад, в ндр становило загрозу.

і теперішній український посол україни у берліні, андрій мельник, народився у 1975 році, тобто в ті часи, коли ще було заборонено взагалі будь - що знати про голодомор. Навіть говорити про голодомор підлягало кримінальному покаранню. Ця трагедія торкнулася практично кожної української родини. і від того, що ми чуємо від наших співгромадян, які чудом змогли вижити, а їх на жаль все менше і менше, просто волосся встає дибом. Сьогодні ввечері це стало досить відчутно, коли актори змальовували описувані події. Там ідеться про жахливі випадки канібалізму, доходило до того, що мати жертвувала дітьми заради порятунку чоловіка, щоб потім знову могти народжувати дітей. Від цього іде мороз по шкірі. Це був неймовірний терор проти селян. Голодомор здійснювався таким чином. Були запроваджені божевільно високі квоти здачі продукції, виконати які селяни, котрі підлягали колективізації, просто не могли. А хто їх не виконував, той був ворогом радянського союзу, зрадником, контрреволюціонером, куркулем тощо. єдине, що залишалося селянам, це вмирати з голоду.

Потім здійснювалися перевірки. Якщо хтось виживав, то це означало, що він щось приховав. і таким чином людина автоматично ставала кримінальним злочинцем. Отже вмирати доводилось так чи інакше.

До цього додалося запровадження блокад українських територій, і втекти люди просто не могли. Так ось, цю подію відвідали понад 200 гостей, і це було дійсно дуже вражаюче і надзвичайно зворушливо. Українцям ідеться саме про самоутвердження як нації. Адже голодомор для німецького суспільства залишається досі мало відомим. Проте українці, як і раніше, страждають нині від впливу москви. Як і впродовж останніх століть. ідеться про те, що з усім нам нав’язують думку про нібито неповноцінну культуру, неповноцінну мову.

У сталінські часи українську культуру намагалися зламати, майже повністю була знищена інтелігенція. і, наприклад, і сам посол каже про те, що українці від цього потерпають до сьогодні, все суспільство загалом, якого насильно позбавили інтелігенції. До прикладу – німецька славістика роками слідувала вказівкам із москви ще в часи срср. А україністики майже не було. В історичній науці майже не було праць про україну.

і навіть сьогодні освічені росіяни вважають україну неповноцінною. Зараз у німецькому бундестазі розглядається одна петиція. Згадана петиція вимагає від парламенту визнання голодомору геноцидом. Чого саме очікують її ініціатори. ідеться передусім про привернення уваги до голодомору з боку широкої німецької громадськості. На мою думку, обговорювати щось подібне в парламенті – було це геноцидом, чи ні – в принципі дещо проблематично. Це – завдання насамперед істориків. Але з іншого боку ця публічна дискусія потрібна. Адже парламент і є місцем для дебатів, у тому числі й такого характеру.

У цьому сенсі проглядаються дуже цікаві паралелі, якщо поглянути на пристрасті навколо цієї петиції. Йдеться саме про 1930 - і роки. Тоді ж усім відомо було, які злочини радянський союз влаштовує в україні. А, наприклад, у великій британії вважали, що краще це не оприлюднювати, аби не зашкодити відносинам з срср. і коли ми сьогодні про це говоримо з послом мельником, то цей момент знову набуває значення. У російських посібниках з історії голодомор, як і раніше, взагалі не згадується. Це обтяжується і відновленням культу сталіна, і наразі немає місця для критичного погляду на радянський союз. і, на мою думку, це вкрай важко зрозуміти. Чому б і росії не сказати. Треба дуже точно дивитися на речі, коли говоримо про україну.

Бо маємо справу і величезною кількістю як старої, так і нової пропаганди стосовно українців. Наприклад, якщо зважити на те, що україна впродовж 10 років – 2004 і 2014 рр. – пережила аж дві демократичні революції. Ми бачили численних людей на вулицях, які вимагали демократії, дотримання прав людини, свободи, самовизначення. Щоб щось подібне так швидко відбувалося у межах одного лише покоління – це надзвичайна рідкість. і тут знову мала місце величезна протидія з боку москви. Все це, звісно, абсолютні дурниці. Адже, по - перше, європу від фашизму звільнила не росія, а радянський союз, а полем бою другої світової війни була передусім сама україна. і тому, коли ми сьогодні говоримо про історичну відповідальність німеччини, то саме у питанні голодомору ми могли б довести, що хоча б щось таки зрозуміли, і маємо визнати свою відповідальність перед україною. Смерть від голоду в 1930 - х роках в україні. Сьогоднішні згадки про це в берліні, їх історичні та політичні мотиви прокоментував для нас томас франке.

Німецьке радіо 30 ресурсів для вивчення німецької мови. Німецька мова одна з найбільш поширених у світі та популярних мов для вивчення, проте й не найлегша з них. Особисто мені її звучання не надто подобається, проте її знання безперечно пригодиться не тільки туристам та перекладачам, а й усім іншим, як втім і володіння будь - якою іншою іноземною мовою. Оскільки я звикла все робити так, як би робила це для себе, то коли мене попросили скласти докупи всі можливі матеріали для вивчення німецької, я уявила, що хочу її вивчити сама і почала пошуки найбільш зручних серед доступних в мережі матеріалів, ресурсів та підручників, які й викладені у цьому дописі. – ресурс особливо корисний для тих, хто починає вивчати мову, адже вправи дуже легкі та доступні, базові теми та слова, основи граматики, тексти для читання та відео для розуміння і кращого вивчення мови – все розраховано на тих, то тільки вливається в це німецькомовне середовище.

– позитивними відмінностями цього ресурсу є те, що матеріал тут поділений на рівні, ті ж на блоки і на уроки. Також ви можете читати світові новини та переглядати відео. Варто тільки трохи часу витратити на те, щоб розібратись в схемі самого сайту.

Вивчення німецької мови онлайн – один з найкращих ресурсів, по - перше, він на українській мові, по - друге, вивчення починається з алфавіту, тобто від основ до більш поглиблених та складних матеріалів, все не виходячи за базовий рівень освоєння німецької мови – для початківців справжня знахідка. Cornelsen – на цьому сайті ви можете безкоштовно завантажити в форматах pdf та doc вправи з німецької мови для вивчення граматики, поповнення словникового запасу та засвоєння вивченого матеріалу.

Всі матеріали зібрані та поділені на три групи складності – обирайте свою та вчіться. Звісно ж, будь - яке слово ви зможете перекласти онлайн, проте ці словники можуть знадобитись вам для вивчення окремих слів, тобто поповнення словникового запасу.

Слова в них зображені в картинках і таким чином сприяють запам’ятовуванню, особливо зручно тим, в кого добре розвинена зорова пам’ять. Tter grundstufe daf – це зошит, за допомогою якого ви збільшуватимете свій словниковий запас. Для користування ним потрібно вже володіти хоча б мінімальним словниковим запасом, але вправи доволі нескладні, а картинки допоможуть вам веселіше та цікавіше справлятись з складною німецькою мовою. Курс граматики німецької мови з граматико - фонетичними вправами – підручник російською мовою включає в себе три розділи. Теоретичну частину, питання для самоконтролю та вправи, для кращого засвоєння перших двох розділів. Граматика німецької мови – оскільки видання 2010 - го року, то воно зберігає свою актуальність дотепер, а російська мова підручника дозволить вам зрозуміти матеріал та вивчити його. Практична граматика німецької мови – підручник англійською мовою, що ускладнює його освоєння тим, хто нею не надто вдало володіє, але для тих поліглотів, які хочуть її удосконалити, паралельно вивчаючи німецьку, мабуть, кращого підручника з практичними завданнями годі й знайти. (1 та 2 том) – як свідчать схвальні відгуки, підручник корисний та доступно викладений, багатий на теорію та практику і підходить для початкового рівня. Практичний курс німецької мови ч. 2 – підручник російською мовою, складений доволі вдало та зрозуміло, оскільки авторка викладала німецьку мову протягом 10 - ти років; курс призначений для початкового рівня. Серія підручників themen aktuell – безперечно, дуже вдало розроблена серія навчальних матеріалів, адже включає підручник, робочий зошит, словник, набір вправ та аудіозаписи, які дозволяють всебічно та досконало оволодіти мовою. Проте всі підручники на німецькій мові, тому тим, хто не володіє нею взагалі і тільки починає її вивчати, вони навряд чи підійдуть. Для тих, хто має намір вивчити спеціалізовану німецьку є серія підручників з теоретичними та практичними матеріалами в 5 - ти різних галузях. Німецьке радіо онлайн – звісно, багато радіостанцій транслюють не тільки німецьку музику, а й світові хіти, проте можна натрапити й на новини чи німецьку музику, щоб сприймати мову на слух. De – тут транслюються політичні новини на німецькій мові, з дуже вдало підібраною інформацією, правильною вимовою, тому для сприймання та розуміння мови чудово підійде.

Німецьке телебачення онлайн – широкий вибір німецьких телеканалів, які можна переглядати в режимі онлайн. Фільми, новини та розважальні передачі, – і все це німецькою мовою. Це одна з основних складових ефективного вивчення мови, тому сайти для спілкування з носіями мови, а також з тими, хто, як і ви, намагається її вивчити, стануть вам в нагоді. Німецьке радіо радіо свобода daily. За процедурою, далі німецький суд має винести рішення стосовно його подальшої екстрадиції в україну, про що у запиті просили українські правоохоронці. Також суд має визначити онищенку запобіжний захід на період розгляду цього питання. Дата засідання ще невідома. Як дружина одного з головних гумористів україни розвиває туристичний бізнес, порушуючи санкції єс і україни. «після анексії криму я туди ані разу не їздив. Чесно кажучи, мені некомфортно навіть думати про таку поїздку.

Не певен, що спокійно витримаю безліч триколорів. Детальніше про нього та його дружину читайте тут. Він написав про це у фейсбуці 3 грудня в той час, як верховна рада україни продовжувала розгляд законопроєкту про внесення змін до закону про державне бюро розслідувань, що закінчилося його ухваленням. Ще один аргумент на користь необхідності перезавантажити керівництво бюро. Ця інституція створювалась як незалежна та об’єктивна. Шкода, якщо ці добрі наміри не справдяться. Про це на засіданні парламенту повідомив спікер дмитро разумков. Щодо скороход і полякова рішення було ухвалене на засіданні фракції 15 листопада. Про те, що в іванісова була судимість за зґвалтування неповнолітньої, спочатку написали змі. іванісов у фейсбуці оприлюднив копію довідки про відсутність судимості. Після скандалу, що спалахнув навколо американської компанії apple, коли в додатку погоди гаджетів крим став відображатися російською територією, в соцмережах почався флешмоб. При цьому в материковій частині україни і на окупованому півострові севастополь, сімферополь, керч та інші міста не відображаються ні частиною україни, ні частиною росії. Журналісти радіо свобода пішли до національного медичного університету імені богомольця, в якому навчається чимало іноземних студентів, аби перевірити, як насправді працюватиме цей закон і чи потрібен він. Чоловікам, які стріляли по автомобілю депутата київської обласної ради в’ячеслава соболєва та вбили його трирічного сина, оголосили підозри. Про це повідомила речниця столичної поліції оксана блищик. «за погодженням із процесуальними керівниками готується клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу.

Блищик зазначила, що кримінальне провадження розслідується за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) кримінального кодексу україни. Німецьке слідство підозрює владу росії в причетності до вбивства 23 серпня в берліні громадянина грузії, етнічного чеченця зелімхана хангошвілі, повідомляють німецькі змі. Громадянин грузії зелімхан хангошвілі був застрелений 23 серпня в центрі берліну з пістолета з глушником. Підозрюваний був затриманий, проте його особу офіційно не встановили. Розслідувачі повідомляли, що це росіянин із підробленим паспортом на ім’я вадима соколова. Над сценарієм фільму американська журналістка та письменниця андреа халупа (andrea chalupa) працювала 14 років. Радіо свобода daily – читайте все в одному мейлі. Усі важливі новини та ексклюзиви нашого сайту в одному листі. Надсилаємо щодня (окрім неділі) о 7 - й ранку якраз до вашого сніданку.

Підписатись на розсилку можна тут.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

аккаунты в стар стейбл с лошадьми

irina and oleg mom and son

германчук о в 6 клас літературні диктанти зі світової літератури

танки коды на кристаллы 1000000 без скачивания

основи інформатики 8 клас володина столяров pdf rar